Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om det fanns en dag på året när alla tillsammans gick till eftertanke om vilka förändringar som är nödvändiga kanske skulle världen se annorlunda ut då eller?


STOPP

Naturen återföds efter vinterns vila
knoppar som vittar om blom som slår ut
men människan fortsätter att ständigt ila
fast sinnet är belastat och kroppen slut

Tänk att stanna aktiviteterna blott för en dag
färdas till eftertankens harmoniska gömma
Det borde kanske finnas en skriven lag
Om att människan sig själv inte får glömma





Fri vers av duvan59
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-04-13 13:37



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bra sagt, stopp och tänk efter vad behöver du lilla människa...

det behöver man säga sig själv varje dag,

var ilar vi på väg....

i för höga hastigheter.

gillar denna!

Allt gott till dig vännen!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59