Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna igen

som du minns
våran sommar era

vinter tvåtusentvå
var det klart

vi tittade varandra
i osynliga ögon

där vintervärmen
klappade våra
kinder

så som historien
har sin egen
gång

kanske våra drömmar
kan vakna igen




Fri vers av virre
Läst 444 gånger
Publicerad 2009-04-13 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre