Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aj

vi går itu
även fast vi håller hand


och du ser inte hur
jag gråter

när du lossar på greppet om min hand


jag ser hur du
tittar på henne

hon är
bra,
bättre,

bäst


snart är du
väl redan hennes




och jag står vid stupet,
och väntar på

att bli knuffad över kanten.

















aj.









Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.