Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan de gå till i dessa städer...


Norrländsk rättvisa



”Det är din dotter för fan”
Skrek brodern till djävulen i Svedje
Din dotter….

Han hade dragit upp hennes tröja och sa
”Kolla hon har redan bröst fast
hon är bara 9 år”

Ingen anmälde
Utom mamman som hörde det som i
Ett vakuum…. För hon mådde dåligt
Men då först, så fick hon kraft att flytta…

Att fly….
”Men om vi skaffar ett barn till då”
Försökte djävulen att ”locka med”
Att ordna ett barn till med honom

Var ungefär lika lockande som en grogg
På råttgift och maskindiskmedel…

Ja hon anmälde ju honom sen
Men varken polisen eller åklagaren
Eller sociala gör något
Utan att först kolla med ”frimurargänget”

Ja och frimuragänget frikände djävulen
Så man ”behövde” aldrig gå till domstol
Så är rättvisan i en norrländska stad
Genomsyrad av kristna, frimurare, djävlar
Och egna lagar…





Fri vers av LassO
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-04-13 21:25



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Texten skulle nog ha hetat " Svensk rättvisa " eftersom det du skriver om inte på något vis är specifikt för just Norrland, detta sker överallt. Och lika skrämmande är det oavsett det sker i det lilla samhället i Västerbotten eller storstan i Uppland...
2009-04-15

  -Ulla Tilemo- VIP
En svidande samhällskritik. Med rötta. Så här ser det ut på många ställen i Sverige. Inte bara i Norrland. Barn räknas inte som individer i somligas liv. Det går inte att fatta, det är fullkomligt obegripligt.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO