Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kväll i februari



det finns saker
jag bara delar med mig själv
en kväll i februari

små saker som att du kanske ler lite
innan du somnar
och
att jag inte kan låta bli att hålla om dig
lite hårdare ibland

att jag aldrig mött någon
med din energi
och
ditt sätt att fullkomligt förtrolla världen
precis som jag vill ha den

om jag bara kunde
skulle jag dela det med dig

men

det blir på något sätt för vackert
att berätta


----

men jag vill berätta om en kväll
i februari
när allt annat bara är mörker

samlar på ord
för att försöka beskriva dig

och

hittar flera tusen som skulle passa in
på något sätt

en natt i februari
känns det nästan som att jag kan röra vid dina hjärtslag
känna din puls
mot min rygg

ligga vaken och vänta in
en ny dag

en natt i februari
när allt annat bara är mörker

är det vår hos mig

en vanlig natt i februari
när allt annat bara känns hopplöst

är det vår hos mig




Fri vers av Mandelma
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-08 10:22



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så hoppfull och känslosam
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mandelma