Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skyddet


I skyddet
Där vinterns kalla snö inte når
Där sitter vi nära
Varann

Animalisk värme
Kroppslig lust
Själslig kåthet
Mänsklig upphetsning

Vem fan bryr sej om snöstormen
Utanför




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-04-16 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Antagligen bryr sig ingen, mysigt...
2009-04-16

  Junitvillingen
Nä, strunt i snöstormen...den där andra stormen är klart bättre - och hetare!!;-) Mycket härlig dikt!
2009-04-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är just så man ska ha det när stormarna viner utanför.....mmmm
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO