Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När din kärlek är en filt
som värmer under nattens kalla
vindar
när dina ord
är som solen mot min kind
när dina leenden
får blommorna att
buga sig
när dina händer famnar mina
och din blick möter min
då inga ord behövs
ty vi förstår varandras
själar ändå

då vet vi att
kärleken är vackrast
i oändlighet
efter oändlighet

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-04-14 02:18



Bookmark and Share


    Cajsa
Fin skriven dikt
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~