Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy för den lede att lida av denna åkomma....ibland.


Samvetet



Jag är tanken i din själ
en idé som vill dig väl.

Ställs du inför okänt hot
kommer jag att råda bot.

I din nöd jag finnes där
lösningen på ditt besvär.

Jag är ju tanken i din själ
idén som bara vill dig väl.

© Boa Berg
2005-09-16
00:19




Fri vers av Boa Berg
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-09-16 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg