Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And away, we go


Jag körde på highway
Åkte till takeaway
Som gav mej en giveaway
Som tillverkats far away
Va fasen är jag i Sverige fortfarande?

Varför snackar vi engelska
Om kinesiska produkter
Som levereras med italiensk mat
I en tysk bil
I Sverige?

Lets cut it away
And speak Swedish




Fri vers av LassO
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-04-15 00:11



Bookmark and Share


  Epione VIP
Gillar..
Ligger en allvarlig ton i detta..
Mycket bra ordat med lite humorIroni
2009-04-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha, ja det håller jag med dig om...
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO