Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knappt anad

 

jag är inget

ett tomt skal
en kvarglömd rest
lite damm i ett hörn

jag är
en tanke för länge sedan tänkt
halvvägs formulerad

men plötsligt distraherad

och bortglömd

 

inget är jag

bara lite tunn utandningsluft
som blev över

som ett leende som aldrig besvarades

en mjuk kyss
som inte var värt besväret

som frusna fingertoppar
över falnande glöd
ett svagt minne av borttappade vantar

 

jag är
kvarlämnade fotspår i midvintersnö
ett avlägset ljud på väg bort

för en del bekant

men knappast värt att lägga på minnet

 

jag är

som gråstenen i din hand

den du släpper
när guldklimpens glans fångar ditt intresse

ratad och obetydlig
som ett frö i en ljummen vindpust

redan på väg bort

 

jag är ingen

jag är på det stora hela
knappt anad

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är ur den känslan allting bara kan bli bättre.
2009-04-19

  Elaine.S VIP
"jag är

som gråstenen i din hand

den du släpper
när guldklimpens glans fångar ditt intresse"

Det finns ingen tycka synd om känsla i dina ord...bara
ett sorgligt bräckligt vemod..ett utanförskap och ensamhet
som det ekar runt..

"jag är ingen

jag är på det stora hela
knappt anad"
2009-04-15

  micke marin
märkligt... kändes som det var nån där?... näääe det var nog inget.
2009-04-14

  Marie Å
Fint skrivet..... en text som känns.....
2009-04-14

  theperna
...skört
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol