Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad spegel



spegelbilden av mig
själv har gått sönder
någon har slagit nått
vasst mellan mina ögon
glasskärvorna ligger
utspritt på golvet
innanför en ram försöker
jag pussla ihop mig
själv




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-14 18:26



Bookmark and Share


  Roula O
starkt!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare