Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg ett program på history som bekräftade mina sen länga misstänksamma tankar mot de s k "allierades kunskaper" om vad nazismen gjorde... som inte allierade gjorde nåt för att förhindra, typ bomba lägren, bomba järnvägsspåren dit


Judeutrotning

Chilenska konsuln skriver
(En rikigt nazist vän och vän privat
Med Heydrich)

Juni 1941
”Tyskarna håller på att rensa
Europa från judar”
”Man sänder fulla tåg till Polen”

Det meddelandet snappade underrättelsetjänsten
I Storbritanien upp då det sändes…
Mars1942 skickades det vidare till USA

”Om ni inte visste, så vore ni utan skuld”
står det väl….

Man visste allt detta redan innan
den beryktade "Wanzee konferensen"
(Ricard Breitman, forskare)

(Allt detta enligt forskare som gått igenom
tidigare hemligstämplade uppgifter)




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-04-15 10:39



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Låt oss aldrig glömma.
2009-04-15

  LassO
ja det kanske var rätt att hålla dem ovetande, därmot att terrorbomba civila tyskar och inte alls själva "mordapparaten" var oförlåtligt
2009-04-15

  Mats Henricson
.....men folket, de stora massorna , hölls ovetande..........
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO