Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akasha (or Akash, Aakaashá, Ākāśa, आकाश) the Sanskrit word meaning "aether" in its elemental and mythological senses


Haiku ~ Akasha

~*~

Då din starka kropp
går sönder - blir min starka
själ sakta trasig

LPWJ 15/04/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2009-04-15 02:15



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Själ check

100%

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-15

    Calin
Nu bygger vi styrka och bli hela
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP