Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination Tellus

latinos turkar armenier
serber kroater somalier
etiopier och sydafrikaner
många folk bebor jorden
skåningar västmanlänningar
08-or och samer
civiliserade och barbarer
blanda er blandblanda er
och uppfyll jorden

spanjorer tyskar
bolivianer och kamtjacker
kineser och japaner
kosovaner och ryssar
många fok bebor jorden
östgötar och smålänningar
kristna och shiiter
muslimer och hinduer
hederliga och banditer
blanda er blandblanda er
och uppfyll jorden

dumma och smarta
stumma och stora i orden
idealister och fanatiker
drömmare och realister
asketer och materialister
gränsdragare och nihilister
anarkister och så jävla fascister
många folk bebor jorden
blanda er blandblanda er
och uppfyll jorden

så världsmedborgare vi är ...




Fri vers av Joakim Södersten
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-04-15 08:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. Destination Venus är en bra låt med Rezillos.
2009-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ingen världsmedborgare.
Jag är svensk medborgare, patriot och nationalist.
2009-04-15

  Susanne Ljung Adriansson VIP
...och alla är vi så genetiskt lika att man inte kan tala om olika människoraser, utan människan är en och samma ras, läste jag i tidningen i går...
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten