Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för att såra tillbaka

 

Varje gång jag ser dig, blir jag rädd för att bli

sårad. Så sårad att jag sårar dig tillbaka, och

det vill jag inte.

 

Varje gång jag ser dig snabbar jag mig därifrån.

Iväg till en plats där jag ensam, utan att någon

vet, får vara ledsen ifred. Ledsen för att jag inte

ens kan vara glad för att det jag hela tiden längtar

efter så mycket inträffade. Att jag träffade dig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 09:58



Bookmark and Share


  ellali
så sanna ord.
så verkliga hela tiden i varje stund.
vacker
och mycket bra
2009-04-16

    ej medlem längre
Känslan
människans lilla tro
på sig själv
växer
i, mellan raderna

du fångar
något viktigt här
som vidrör
den som är liten
inom

bra!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf