Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nakna ben

det nakna
kan bli så naket
att inutibenen skaver

taggtrådsaktigt

några
gudsomhaver
kunde lindra

men gör det
knappast

faktiskt






Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-04-15 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP