Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stämning

vårt piano är ostämt
klingar falskt

och nu är stämmaren här
en lång man från Värmland
är han
sympatisk
med stetsonhatt

han slår an tangenter
vrider på skruvar
sträcker sträng

skönt sjunger åter
toner sen

stämningen
var
räddningen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-04-15 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP