Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Ragni som blev 103


det sista

åren förde dig längre än någon ann
du skrattade länge
sjöng och var glad

men kroppen var segare än din hjärna
och vid nittiofem grumlades dina minnen bort
och vi kunde inte längre samtala
du och jag

men länge länge
mindes du din pappas skuta
där du
pappas tös
stod kocka i skeppets byssa

du sa
jaghadealltidkaffe påspisentillpojkarna

sen hörde jag knappt något mer




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-15 11:37



Bookmark and Share


  Alfie M
Jättefint. Dikten ebbar ut i en okontaktbar tystnad,
liksom livet självt.
2009-04-16

  Carola Bouvin
Så fint, fina minnen.
//Carola
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP