Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges vackraste by, jag försöker lära mig att skriva kort. Känner att det är ganska svårt.


Klövsjö

Högst uppe på berget ser jag så långt
Men det enda jag verkligen vill se
är så nära

Den vackraste platsen på jorden
omgiven av paradiset.




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment