Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte att ändra på mig, hur ful jag än kommer att bli i dina ögon. Jag är hellre lycklig och ful än snygg och olycklig. Whatever happened to sex, drugs and rock n roll? Now we just have AIDS, crack and techno..


RIOT! Jag kommer inte se ut som någon annan än mig själv.




Jag vet att du inte kan förstå mig
när jag säger att det är så här jag är.

Du kanske inte gillar det,
men det skiter jag i fullständigt.

Det är mitt liv, mitt huvud, min kropp
och jag gör vad fan jag vill med den.

Du gillar inget av det som jag gillar
och det är bara helt sjukt att vi kan komma överens ändå.

Du hatar min musik, mina piercingar och alla tatueringar jag ska skaffa
om några år.

Men du kan ändå inte hindra mig,
all denna musik som lär mig om revolt gör mig stark.

Jag vet att ag blir bara mer och mer utav en omöjlig tonåring
för varje sekund och det kommer bara att bli värre.

Vänta bara och se.
Det skulle inte förvåna mig om du blev självmordsbenägen.




Fri vers av Kramgalen
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 16:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
White riot.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen