Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett stort tack..till LillMarlene...för titeln...




Oväntat kärlek

 

 

 

 

Låt mig finna tiden
att välkomnar mig in i denna kärleken
som kom oväntad


Låt mig finna tiden
för att memorera detta ansikte
som reser sig
ut ur träden av glömskan


Ge mig tiden för att bli bekant med denna kärlek
som rusar i mitt blod


Ge mig möjlighet till flykt
ifrån denna kärlek som sprider mina suckar

Låt mig finna tiden
för att känna igen
ditt namn,mitt namn
och orten där jag föds

Låt mig, låt mig
bada min själ i dina färger
låt mig stoppa solnedgången i ditt fönster
och måla regnbågen på dina speglar




Ge mig en chans att fånga fölet som springer mot mig
din längtan som doftar
kardemummes frö
likt kaffe som bryggs på glöden



Låt mig finna lyckan
för att som fisken vilja simma under vattnet
Dina fötter på mattan är formen och synen av poesien

Låt mig finna lyckan
för att veta skiljelinjen
mellan
säkerhet och kätteri


Ge mig tillfället att övertygas
att jag har sett stjärnan
och har
tilltalats av helgon

Du kvinna ......Kvinnan
vars ord liknade öknenspalmen
de
faller ner som söta dadlar
i handflatan


Dina kropp talar tio språk
och jag gjorde allt för att lyssna
till alla de

Ge mig en chans
att undvika denna storm
denna svepande kärleken
detta blåsiga drag


för

att övertygas

att härdas

 

Du kvinna

Poesin bor i dina ögon

 

Du kvinna
kvinnan som var inskriven i böcker av magi
innan du kom var världen en prosa
nu är poesien föds



Ge mig en chans
Ge mig en chans
för att vara den enda som går på vattnet

 

 

 

 

2007-03-30 kl 22:47




Fri vers av issac.a.m
Läst 425 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-27 22:36



Bookmark and Share


  kärleks ängel
du är trollkar i ord!!
2009-07-01

  Roula O
vackert och starkt skrivet...

"Låt mig, låt mig
bada min själ i dina färger
låt mig stoppa solnedgången i ditt fönster
och måla regnbågen på dina speglar"
Dessa rader får mig att tappa andan...vackert poetat som alltid :)
2009-06-30

  carina L
låt mig andas.
2009-06-29

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-06-29

  Maria Zena Viklund
dadlar och poesins hemkomst dina ord vederkvicker mig, och hur llt faller lätt ner gror och växer i mitt hjärta tack vännen!
2009-06-28

    sunnanvind
Att vara fångad av någons person, närhet...uppenbarelse! Vackert, passionerat som alltid av dig!
Här fångar du mig med din dikt! Stor applåd!
2009-06-28

  Miss Mod
Du får till det.
2009-06-27

  amarcord
riktigt bra! du gör något vackert av en känsla som oftast göms undan, som vore inte avaktande värt att kallas kärlek.
2009-06-27

  peter markurth
oerhört bra
2009-06-27

  Suzy med punkterna
Låt mig.............att låta dig andas på resan..........

Vackert och starkt skrivet
2009-06-27

  Sturesdotter
tar åt mig texten då den skrev på min födelsedag..
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m