Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINNS DU?

Jag ville gå genom skogen en sommardag
och gå hand i hand med Dig och veta att jag
vore övertygad om att Du vore den rätta för mig
och att jag kunde älska Dig jämt, bara Dig

vi skulle gå på stigen ner mot sjön i en stig mellan stockar och stenar
och solstrålar skulle lysa på oss genom trädens grenar
fåglarna skulle kvittra en kärlekssång
och vi skulle följas, även om stigen var lång

vi skulle sätta oss ner i skuggan någonstans
och båda inse, att den äkta kärleken verkligen fanns
det skulle inte hysa agg, som skulle rubba det fina som varit sen vi träffade varann
och Du skulle få ta del av en kärlek, som var ärlig och sann

vi skulle respektera varandra, och älska varandra i lust och nöd
vi kunde ibland titta romantiskt på månen, och himlen när den var ljuvligt vacker och röd
vi skulle vara tillsammans i vått och i torrt
ända tills den dagen, när någon av oss gick bort

vi kunde kanske samsas om saker att göra i lag
men ibland kanske Du ville vara i fred någon stund eller dag
och samma gäller mig, men det är klart att det är skönast att vara två
när man ska göra nåt, eller bara gå ut och gå

jag skulle ge Dig allt av mitt hjärta, i kärlek till Dig
och jag skulle vilja av hela mitt hjärta att Du älskade mig
för jag skulle älska Dig om Du bara ville bli min
jag finns här, och är Du den rätta, så är jag Din

Jag ville gå genom skogen en sommardag
och gå hand i hand med Dig .......


© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-04-16 14:43



Bookmark and Share


  Miss Mod
En enorm längtan, dansar vemodigt i dessa rader. Naken och skör.
2009-04-16

  Roula O
underbar vacker text om kärlek och längtan... kram
2009-04-16

  Sladjana Zubcevic
"Jag ville gå genom skogen en sommardag
och gå hand i hand med Dig ......."
Vacker text om längtan!
2009-04-16

  anits VIP
Underbara rader om kärlek, längtan
efter att finna den rätta
2009-04-16

  Maria T
Jag ville gå genom skogen
en sommardag
och gå hand i hand med dig
Dessa två rader är så
paradisiskt vackra.
Där...
2009-04-16

    ej medlem längre
Jättefin text om längtan
2009-04-16

  Junitvillingen
Ljuvlig text om längtan efter det mest underbara...kärleken.
Många applåder:-)
2009-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Promenad
som en serenad
när man är två
jag hoppas av hjärtat
att för Dig snart det blir så!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP