Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

positiv

hallå,du var mig en hejare på liv
att finna glädje
i det hemska
att sålla bort
och behålla
endast det bästa
att ge hopp och
att i motgång
skönja
sommarens
ankomst
i den knoppande
vildros
blomman




Fri vers av Myself
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-06-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself