Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när mamma slängde ut mig



problemen började
väl ungefär
när mamma slängde ut mig




































ur sitt sköte







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-16 20:02



Bookmark and Share


  UllaBritta
Det är livets gång. Att födas genom kvinnans sköte.
då är vi en del av altet
Nu har man frihetens att finna sig själv.
Fylla sin uppgift här på jorden.
Det är inte illa att få det uppdraget.
Mamman som dig födde finns ju
för dig.
Kanske föddes du till att bli Poet!
2009-04-29

  Sturesdotter
MKT bra!!!
2009-04-16

    ej medlem längre
Inte det slut jag väntat precis...
2009-04-16

  Lotti
både allvarlig och humoristisk text
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP