Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Halvdanskar och Helsvenskar

~*~

Det var en man ifrån Skövde
som läxa upp folk som köpte sånt de ej behövde
som CM Bellman hans namn
det var ock en vaken man
som folket allt eftersom gärna på hörde

***

Det var en man ifrån Kungsbacka
som ett otal sent på kvällen skulle
tacka
han tänkte rycka papp'ret upp
och sätta till ögat sin lupp
men linda' in sig så illa att han nu
aldrig vill frack ha

LPWJ 17/04/09




Bunden vers (Limerick) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2009-04-17 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP