Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bubbel

som ur slarvigt öppnade champagneflaskor
som i löddret på galopperande hästar
sprutar och kletar
vrede

ilskor
över oförrätters skändlighet

arma människor överallt
som orättvisligen
vanmäktigt
lever djupt i dy
i Afrika
Afgahnistan
i Rosengård
och annorstädes på vår jord

medan makten
som vanligt
alltid onåbar
upphöjt
svävar
cyberspace

villig att härska
ovillig att hålla ord

är det konstigt då
att det skummar
att frustrationen
sätter spår

att eruption
att det gejsrar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-04-17 07:59



Bookmark and Share


  Feminaz
Orden, alla dina texter igenom är så mättade närvaro...
2009-04-17

  flickan i spann
Sätter ord på något så stort, applåd
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP