Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande

hela vintern vilar livet
knoppomslutet

värme väcker
bladets växt

ut spricker
under

mirakligt
skönt
skimrar

solfångargrönt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 09:44



Bookmark and Share


  Feminaz
Så spirandes fint skrivet!!!
2009-04-19

  Alfie M
Solfångargrönt!

Vackert!
2009-04-17

  Ellen Vivelavita VIP
*ryser* "knoppomslutet" det smakar väl...
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP