Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förhållnig

mungipors lägen väljer vi

förhållnig till liv

men vindar leker inte alltid lätt

isigt kan det blåsa
och hårt

svårt
kan det bli
med gipkontrollen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP