Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bara småsaker, som kan stjälpa. Men också småsaker, som kan hjälpa! Här är ett litet tips vad gäller det senare alternativet!


Om du prövar ska du åter hoppas

Om du prövar ska du åter hoppas
även om du är till pessimism benägen
vem vet: Glädjen kanske möter dig på vägen
om du vandrar ut där våren knoppas




Fri vers av baruk
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-04-17 12:34



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Ja man borde pröva mer än man vågar, och aldrig sluta hoppas.
//Carola
2009-04-26

    Tea Alex
Åh jaaa jättegullig!
2009-04-24

    Marie Andersson
upp spricker
knopp
och andas
vårens doft.

Våren ger hopp
om liv.
2009-04-20

  Gisela Nordell
en liten skilla i backen
en humla
knoppar på väg att brista ut
en sommarfjäril det första man ser

lite varmare....nog är det så..
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

baruk