Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i din famn


stilla denna dag

vem behöver tala
vem orkar tala
håll mig bara kvar och kvar och kvar





andas med





















Fri vers av vildvin
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så hittade jag alltså min alldeles personliga favorit idag. behövde den och sparar den i bokmärkeshäftet...
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin