Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag mötte dig

 

men det händer fortfarande

att jag vaknar

av lammens hjärtskärande skri

 

att jag paniskt håller i

vad jag har hårthårthårt

så att det inte försvinner eller

 

att en så stark känsla av

att vilja hämnas allt som

gjort mig så illa kommer

över mig, gör mig färgblind

 

och då kan inga röda trådar följas

eller du helt hitta mig för där

 är jag är ensam




Fri vers av molly crayons
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons