Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min fru...


Cecilia #11



behöver inte mat
sex
TV

jag behöver inte pengar
saker
tankar

behöver inga tårar
eller leenden

ingen båt
husvagn

villa
vovve
volvo

behöver inte
sova
skita
svettas

vill inte se mig i spegeln
rannsaka
fördöma

inte grubbla över
dået
nuet
senet

behöver inte andas
dricka



det enda jag behöver
är dig...









Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just så känns det ju! well puttat!
2009-04-22

  peter markurth
snyggt formulerat
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP