Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV-spel



hade sparat ihop till fjorton extraliv
hade dom tyngsta vapnen
blivit ledare för min trupp

hade dödat alla spindlar
krossat den magiska ljusstaken
så en skattkista bubblat upp



hade varvat alla andra
slagit rekorden med råge
hade tolv sekunder till godo vid mellantiden

axade i kurvorna
körde som en jävla dåre
lyckats skaffa en sjätte växel på bilen



så kom du och tryckte på reset







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 11:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ja, DET var väl onödigt av den som tryckte på reset!!!
2009-04-26

  Sturesdotter
Djädrans!
2009-04-24

  Lotti
och jag var tvungen att dra på munnen åt denna text.....
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP