Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min gamla trumlärare i Sandviken Big Band; Rolf Andersson, som hade mig från 7:an till ca 18 års ålder, då vi mest snackade om vem som var på omslaget av Modern Drummer den månaden och lyssnade på trumsolon på kassettband




Tanka ~ Drum (Livsrytmer i versflödet)

~*~

Egentligen är jag en
fullfjädrad percussionist

det här är bara
något annat som jag gjort
rytmiskt flödande

LPWJ 18/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 432 gånger
Publicerad 2009-04-18 06:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Anade detta! Trummor skapar,håller och förstärker livets rytm!
2009-04-18

  L Patrik W Johansson VIP
en bra privatpilot kan också säga han bara flyger småplan eftersom han en gång flög högst av alla med större plan (i mitt fall bakom mitt 8" till 22" tiodelars trumset)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-18

  Fredrik P. VIP
jazzigt och fint,
gillar storbandet
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP