Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatans land

När vandringen är klar och avslutad här
sker möten med dem som jag saknar
genom minnen som jag samlar och bär
visdomen föds och sällsamheten vaknar

Kanhända jag många liv har kvar
för att fulländning av mig sen sker
det goda jag samlar på mig och spar
och jag tackar för allt när jag ber

Det mörka jag lägger i en säck
knyter den med kärleksfulla band
för att försäkra mig om att det är väck
när jag når till vintergatans land









Fri vers av duvan59
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-04-18 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59