Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ideologisk idioti


Sharia lagarna
Är satansverserna ackrediterat
Av myndigheterna

Nu införs de i Somalia
Islams ideologi är
Islamsk idioti

Lika absurd som om Påven skulle få
Stifta lagar
För alla katolska länder




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-04-19 13:57



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Som alltid har du en åsikt du står för. Hedersman.....
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO