http://www.poeter.se/viewText.php?textId=886860

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ded. som tack till Juhani och hör ihop med hans 'hons blomma' http://www.poeter.se/viewText.php?textId=886860




Tanka ~ I Trädgårds-Ord-Djungeln (till Juhani)

~*~

i trädgårds-ord-djungeln få
de små gröna fingrarna

passa sig så att
blommorna ej kallar en
för människofjant

LPWJ 19/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 583 gånger
Publicerad 2009-04-19 08:28



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det omvända perspektivet roar!
2009-04-20

  L Patrik W Johansson VIP
Ja, tänkte du Juhani har ju samma underfundiga humor som undertecknad...den får full effekt enbart tillsammans med din

så sant så MM

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-19

  Miss Mod
Håller med, att bli hånad av en blomma, kan vara svårt att hantera.
2009-04-19

    Jnåt
det var vältankat, tack du! skickar en blomma med djungelkuriren.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP