Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen kommer de ut och kan inte ens översätta skämt i TV-program, högsta betyg är inte allt här i livet




Tanka ~ Universitetssvenska

~*~

slang är ett vidrigt språkbruk
fullt av språkvidrigheter

och bör helst aldrig
snackas med vulgär jargong
uti vår salong

LPWJ 19/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2009-04-19 09:07



Bookmark and Share


    Jnåt
instämmer till fullo, sörru!
2009-04-19

    ej medlem längre
Vass!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP