Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 dagar




Jag har
älskat dig
så länge


Iallafall
i
9 dagar


Känslan
av
en evighet
omsluter
dig
och
mig




Fri vers av Ewa Flower
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-04-19 11:49



Bookmark and Share


  Rockalex
ha ha ha ha ha

ja

nio dagar

eller

nio liv

eller

nio.........
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower