Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek




Visa din kärlek


vi en gång delade


så vacker


så ljuv


så underbar


låt den komma åter


till mig




Övriga genrer av JessicaB
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visar din kärlek mycket tydligt-och det är fint!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB