Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser om min energibudget med frågeställningen vad kan jag påverka hur påverkar jag ?


Nattligt besök

Trodde att jag sov men var vaken
när du satte dig vid min säng
omtumlad men förstod saken
du förmedlade en viktig poäng

Att leva som vi lär är en läxa
som innebär ansvar och mod
ger utrymme för oss att växa
i kärlek likt vårens flod

Orden ska hålla i handling
om mening i dem ska ske
det blir en smärtsam förvandling
att sanningen i vitögat se

Så många strör klokhet på vägen
men få lever upp till dem
tanken gör mig förlägen
ser mig om i mitt eget hem

Så mycket energi vi läcker
på saker vi inte rår på
Min vän tack för att du väcker
mig för att jag ska förstå...........................










Fri vers av duvan59
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 22:19



Bookmark and Share


  IamCharlie
det här gillar jag verkligen lotta!
du är duktig må jag säga!
/ruby
2009-06-17

  Cosmic Johanna
En mycket stark närvaro och vacker andemening

hela dikten osar insikter!

applåder och bokmärker!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59