Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astrala resor



Allt är inte som det ser ut att vara
det onda kan ibland vara gott
så upplevelser är till för att spara
tills den dagen vi läxan förstått

Silvertråden håller mig kvar
så att jag inte ska tappa mitt fäste
På astrala resor jag nyfiket far
besöker mitt ursprungs näste

När jag återvänder till kroppen
är minnet intensivt men kort
men känslan att allt är toppen
kan aldrig någonsin suddas bort

Evigheten finns där och väntar
men först måste vi nå resans mål
försiktigt på dörren jag gläntar
sjunger och jublar till livet SKÅL




Fri vers av duvan59
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 22:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Riktigt livgivande!!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59