Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Calin




Sedoka ~ Kaffefilter

~*~

Jag är ditt filter
mot världen - lägg dig i mig
och låt allt rinna - kvinna

allt utom pulvret
lekamens substans - livets
vatten vi dricka - flicka

LPWJ 19/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 582 gånger
Publicerad 2009-04-19 22:55



Bookmark and Share


  Miss Mod
Phenomenology
2009-04-20

    ej medlem längre
skön...
2009-04-20

    Jnåt
koffein för själen! :-)
2009-04-20

  Sladjana Zubcevic
Fin!
2009-04-20

  Yrre VIP
Å så fin!
2009-04-20

  Svartsilver
gullig dikt:)
2009-04-20

    ej medlem längre
gillas! liknelsen och doften av kaffe inkluderat med de sköna rimmen gör mig glader!
2009-04-20

  L Patrik W Johansson VIP
Dessutom är Filter en favorit i popmetal genren

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP