Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tårar av längtan

kan inte sätta ord i rätt riktning

famlar tomt förbrukat i hjärtat

vidrör min själ i djupaste botten.

tystnad som letar

ett hjärta som söker vidare

finns längtan ditom?

bortom blekta stjärnljus?

känner rädslan som andas

ett inre väsen av tårar

 

mitt hjärta

 




Fri vers av Lindizz
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 23:31



Bookmark and Share


  karenina VIP
vilsen, vemodig och sökande är din dikt
2009-04-22

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-04-21

  issac.a.m
Vackert...
2009-04-20

  carina L
vackert och sorgset
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz