Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni sätt filmen "The secret" så kanske ni fattar vad jag menar. Men ta åt det er endå! :)


Vad är det du vill?

Vad är det du vill vad är det du vill?

säg bara till säg bara till..

Lev i nuet och i din önskan

Lev härligt i den blommande grönskan..

Vad är det du vill vad är det du vill?

Jag hör inte,
Säg det en gång till

Är det pengar
Är det mat
Är det mjuka sängar
Eller är det guld på ditt fat?

Be så ska du få
det du vill nå.

Ordet inte är nu gömt
Negativa tankar har du glömt

Positiv energi som du strålar ut
når den människan bakom nästa knut.

Kom i håg det jag sa
lägg det i minnet, för det får dig att må bra!




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-04-20 21:25



Bookmark and Share


  blaite
Människans svåraste fråga..så shit svårt att veta..kraft i dina ord..power som fan..
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein