" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(o)(o) Själv skrev jag en kort notis om pride "incidenten" i ett inlägg om STHLM ifjol som även finns att läsa om i skvallerhyenapressen av färskare datum http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article4933229.ab




Double D Sedoka ~ Sofia Wistam Topless i Kommunikationssamhället

~*~

Sluta att söka
Sofia Wistam topless
på min blogg, snälla rara

för att jag en gång
skrivit om henne - men det
var i annat sammanhang
***
men tack för titten
alla tits-hitsen - det ni
sökte var dock ett skämt - som

Fredrik och Filip
hade i sin nya show -
en suddig bild på ett torg

LPWJ 20/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 8732 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP