Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommentar till Toscas 'tom brevflaska' http://www.poeter.se/viewText.php?textId=889669




Det Moderna Gaia

Som Afrodites kärleksbrev till Zeus
efter älskogen som blev Världen

som nu bara lever kvar i Greklands
huvudstad som namn, Pallas Athena

som en gång var ett litet flickebarn de
ledde vid sin hand

LPWJ 20/04/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 22:48



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jo Moder Jord...
finns en del snygga bildillustrationer på jordklotet med henne runt det som beskyddarinna

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-21

  SeXara
Gaia är väl en Gudinna också?
2009-04-21

  L Patrik W Johansson VIP
Jo inom mytologin så var de ju alltid Fader o Moder, i romersk senare med andra namn, men i böcker var de mer behandlade som människor i legender liksom vår Edda

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-20

  peter markurth
gaia= jorden....=Som Afrodites kärleksbrev till Zeus


gillar iden
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP