Vi såg de skygga hararna i det brunbrända gräset i våra

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi såg de skygga hararna i det brunbrända gräset i våra




Drömmar

 

Oftast var natten

vemodets flytande hav

där sköra blommor flöt drömmande

förbi solens glittrande stränder

 

Tiden oändlig som morgondaggs pärlor

alltid genomskinligt klara och sanna

molnen strandade på envishetens flotte

sorglöst gungande tillsammans

 

Vi så ensamt påklädda dagen

tillsammans bland besökande turister

från främmande okända årstider

iförda nyfikenhetens röda mantel   

 




Fri vers av madigan
Läst 280 gånger
Publicerad 2009-04-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan