Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trippel x sedoka kanske (står ju för både alkohol å annat) ..... Bilden: gammal Eva Rydberg folklustspel-komedi




Trippel Sedoka ~ Folklustspel

***

"Så vart har du din
gömma" sa han, som blivit
inlurad i skogen för

älskog där - "Den har
du ju utforskat" log så
den evigt unga gumman
***
nykär - gubben sa
"Men jag tyckte du sa att
ölskogen skulle va' här!?"

han gick då upp och
leta och mycket riktigt...
där fann han en å annan
***
i kylning vid ån
som han klunka' spritt naken
kvinnan i gräset - såg en

älg på och log där
och tänkte nog för sig själv:
"Är det så här att va' kär!?"

LPWJ 20/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-21 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP