Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka ~ Trailertankar

~*~ 

vart tog den djupa
tuffa basrösten vägen
i filmtrailers - nu

utbytt mot en brat yuppie
för att spara snabba cash

LPWJ 20/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2009-04-21 04:21



Bookmark and Share


  SeXara
Ja det är mycket tråkigt, ger inte alls samma känsla. Det e ju som att byta ut SF-gingeln
2009-04-21

    ej medlem längre
Den nya manligheten-metromaskulin och fin!?
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP